Billiga webbhotell

Här hittar du bra och billiga webbhotell

Återförsäljare för webbhotell

återförsäljare av webbhotellOm du förvaltar eller skapar webbplatser för kunders räkning kan du ha en möjlighet att bli återförsäljare för webbhotell. Det handlar inte om att du får en kommission på beställningar av webbhotellspaket, såsom är vanligt när det handlar om affiliateverksamhet, utan om att du helt enkelt får en rejäl rabatt på olika webbhotellspaket och därmed kan agera mellanhand och tjäna lite pengar på att själv sälja hosting.

Olika webbhotell har olika återförsäljarvillkor, och vissa webbhotell erbjuder över huvud taget inte återförsäljning (eller reselling med en internationell benämning), men följande är en relativt generell beskrivning av hur du gör för att bli återförsäljare.

Först och främst ska du själv ha ett webbhotellspaket hos webbhotellet. I din kontrollpanel väljer du sedan att aktivera funktionen återförsäljning. ”ÅF” eller ”reselling” är vanliga rubriker för denna funktion. Sedan kan du beställa webbhotellspaket åt dina kunder när du behöver. Det är du som får fakturorna från webbhotellet. Du fakturerar sedan dina kunder det pris du och kunderna har kommit överens om. Om du skulle behöva support för någon kund vänder du dig till webbhotellets kundtjänst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>