Billiga webbhotell

Här hittar du bra och billiga webbhotell

Binero

Binero är ett välkänt svenskt webbhotell som blivit framröstat till Sveriges bästa webbhotell både 2009 och 2010. Binero placerar sig i mellanprissegmentet med priser från 69 kronor per månad. Sett till vad man får för sina pengar är dock Binero ett av de absolut mest prisvärda och billiga webbhotellen i Sverige.

Ett obegränsat antal FTP-konton, e-postkonton, MySQL-databaser och domäner ingår i privatpaketet, något som få konkurrenter kan erbjuda till så låga priser. Mailfunktionen är väl utbyggd med spamfilter och virusskydd, och utrymmet man får för sitt konto är imponerande, snudd på överdrivet. Hela 100 GB utrymme står tillgängligt för privatkunder, tillsammans med 2000 GB trafik/månad. Mycket få enskilda webbplatser i Sverige når sådana volymer, så att ha flera domäner och sajter på samma konto är inga problem.

Företag betalar dubbla priset hos Binero, 138 kronor per månad, men får i gengäld både dubbelt så mycket utrymme, dubbelt så hög trafikkapacitet och obegränsat antal MS SQL-databaser. Allt som behövs för att driva en framgångsrik verksamhet eller butik på nätet ingår i paketet.

Binero har även gjort sig känt för att ha en mycket kunnig och snabb support. Skulle man trots detta, och mot all förmodan, vara missnöjd ståtar Binero med 45 dagars öppet köp och frånvaro av bindningstider. I framtiden planerar man att förbättra sin driftsäkerhet genom att lägga ut sina servrar på en stor mängd kluster runt om i världen, någon som tveklöst kommer att göra Binero till ett av Sveriges stabilaste och billiga webbhotell.

Privat Företag
Utrymme: 100 GB 200 GB
Trafik/månad: Obegränsat Obegränsat
Möjliga domäner: Obegränsat Obegränsat
MySQL-databaser: Obegränsat Obegränsat
MsSQL-databaser: 1 Obegränsat
Daglig backup:
Telefonsupport:
Startavgift: 125 kr 125 kr
Avgift/månad: 69 kr 138 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>