Billiga webbhotell

Här hittar du bra och billiga webbhotell

Bra webbhotell för olika behov

När man söker ett bra webbhotell så ska man börja med att se över vilka behov man har. Är man ute efter ett webbhotell där man ska ha en enkel hemsida eller en blogg med dagliga uppdateringar eller kanske en hemsida där man ska driva affärer i någon form som till exempel presentationer av tjänster eller försäljning av produkter så är det viktigt att välja rätt webbhotell.

Webbhotell för en enkel hemsida
Att hitta ett bra webbhotell för en enkel hemsida är inte så svårt. Det finns massor av webbhotell som erbjuder platser från några kronor per månad och uppåt. Man får tillgång till hemsidans filer genom ftp och efter att man har satt upp sin hemsida så behöver man bara uppdatera sina filer på datorn och skicka över dessa till webbhotellet. När man driver en enkel hemsida behöver man inte ha så mycket krav på webbhotellets funktioner. Det viktigaste är att webbhotellet har bra support och att hemsidan alltid är tillgänglig på Internet.

Webbhotell för en blogg
Vill man hyra en plats på ett webbhotell för att driva en egen blogg så finns det flera webbhotell som erbjuder färdiga mallar och funktioner som är avsedda för att enkelt uppdatera sin blogg varje dag. Vissa webbhotell har också stöd för olika CMS-system som exempelvis WordPress, som är ett utmärkt verktyg att blogga i med massor av funktioner.  Kontrollera att webbhotellet har de funktioner som man önskar använda för sin blogg och att det inte tillkommer kostnader för trafik om bloggen får många besökare.

Webbhotell för e-affärer
Om man har en hemsida där man presenterar sina tjänster eller produkter krävs att hemsidan alltid är tillgänglig för besökarna. Det är viktigt att webbhotellet har ett bra rykte när det gäller åtkomst och att det finns tillgång till bra support om det uppstår problem. Det är alltid viktigt att välja ett beprövat och seriöst webbhotell när man driver affärskritiska hemsidor. Dessa webbhotell kostar ibland lite mer men är en väl investerad kostnad.

Webbhotell för dynamiska hemsidor
Om man har en dynamisk hemsida där information uppdateras direkt från Internet behöver man hyra plats på ett webbhotell som erbjuder stöd för databaser. De vanligaste databaserna är MySql på de webbhotell som har stöd för PHP och Ms Access för de webbhotell som har stöd för ASP. De större webbhotellen har oftast stöd för båda teknikerna och kan även erbjuda kraftfullare databashantering som exempelvis MS SQL.

Ett riktigt bra och billigt webbhotell med cPanel hittar du hos webbdo.se.  Se även vår topplista över billiga webbhotell här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>