Billiga webbhotell

Här hittar du bra och billiga webbhotell

City Network

City Network är ett svenskt webbhotell med säte i Karlskrona. Företaget grundades 2002 och erbjuder förutom webbhotell även serverplats och VPS (Virtual Private Server). Mer än 100 miljoner enskilda webbsidor visas från City Networks servrar varje dag, och man har anställt några av de mest kunniga inom området webbhotell i Sverige.

För rimliga 74 kronor i månaden kan City Network sälla sig skaran av billiga webbhotell i Sverige, och när man sedan konstaterar att man som kund får hela 250 GB utrymme och 5000 GB trafik varje månad, är det lätt att se att företagets webbhotell är prisvärda. Antalet domäner man kan hosta via ett webbhotell hos City Network är obegränsat, och upptill 1000 e-postadresser kan registreras. Vid köp av webbhotell ingår dessutom en domän (.com, .se eller .eu) utan extra kostnad.

City Network är ett av få, om inte det enda webbhotellet, som ger 100 % upptidsgaranti. Det innebär att man som kund alltid får ersättning om en sida eller e-post ligger nere. Detta till skillnad från de flesta andra leverantörer, som lovar upptider mellan 99-99,7 %. Bara ett sådant löfte är värt mycket för många, och visar att företaget verkligen bryr sig om sina 7000 kunder.

Som vanligt finns stöd både för Linux och Windows, och den som vill kan enkelt och snabbt installera en blogg, webbsajt, wiki-sida eller e-butik.

One thought on “City Network

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>