Billiga webbhotell

Här hittar du bra och billiga webbhotell

Hostgator

Det kan kanske kännas osäkert att anlita ett utländskt webbhotell, men faktum är att Hostgator är ett av de mest betrodda och hyllade webbhotellen i branschen. Är man ute efter ett billigt webbhotell med hög stabilitet och driftsäkerhet så är Hostgator definitivt värt en närmare granskning.

Från så lite som $4.95 per månad får man obegränsat utrymme och obegränsad bandbredd, något som få, om ens något webbhotell, kan slå i den här prisklassen. Lägg till tre dollar så har du också möjligheten att administrera ett obegränsat antal domäner från ditt webbhotell.

Hostgators funktionalitet och mångsidighet är också imponerande, speciellt sett till det låga priset. Stöd finns för så gott som samtliga webbpubliceringssystem, inklusive WordPress. En backup görs varje dag för att säkerställa att du inte förlorar viktig information, och den garanterade upptiden (driftstiden) är hela 99,9 %! Det är en imponerande siffra, som många mer kostsamma webbhotell har svårt att konkurrera med. För ett billigt webbhotell som Hostgator är bedriften smått fenomenal.

En bra sak att känna till är att man inte binder sig till något när man öppnar ett konto hos Hostgator till skillnad från många andra webbhotell som oftast vill binda en på längre tidsperioder. Är man inte nöjd har man också hela 45 dagars ångerrätt, bland den längsta i branschen. Det enkla hemsideprogrammet gör det enkelt att skapa en webbplats även för nybörjaren, och då man får en check värd hela $100 hos Google AdWords (annonsering) är det svårt att tycka att man gör något annat än en bra affär om man väljer Hostgator.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>