Billiga webbhotell

Här hittar du bra och billiga webbhotell

Loopia

Loopia är ett av Sveriges största webbhotell, om inte det största. Med över en halv miljon administrerade domäner och mycket rimliga priser har man lyckats skapa en användarvänlig plattform och ett stort produktutbud. Loopia erbjuder både företagspaket och privatpaket, och oavsett vad man är ute efter kan man vara ganska säker på att Loopia kan erbjuda det.

Priserna för hosting ligger något högre än hos de billigaste webbhotellen, men i gengäld får man en hög funktionalitet, samt möjligheten att köpa domäner via Loopia till riktigt låga priser (från 49,50). Den som är ovan kan enkelt och snabbt använda företagets One Click Installer för att skapa en webbsajt, blogg eller e-butik. Den mer rutinerade datoranvändaren kan ha nytta av att känna till, att Loopia erbjuder både UNIX och Windows-servrar, vilket gör att så gott som alla publiceringsplattformar kan installeras.

Fritt antal domännamn och e-postadresser ingår i priset för både privatkunder och företag, något som speciellt uppskattas av företag eftersom man kan ge varje anställd en egen e-postadress utan krångel. I privatpaketet ingår 5 gigabyte utrymme och 50 GB trafik varje månad, företag betalar lite mer men har då 10 respektive 100 GB att leka med.

Den som vill kan få detaljerad statistik över antal besökare och deras vanor (ingår i privatpaketet). Loopias support är öppen alla dagar om året och mycket kunnig, och trots att det som sagt finns billigare webbhotell på marknaden så är Loopia helt klart ett av de mest prisvärda.

Privatpaket Företagspaket
Utrymme: 5 GB 5 GB
Trafik/månad: 50 GB 50 GB
Möjliga domäner: Obegränsat Obegränsat
MySQL-databaser: 1 1
MsSQL-databaser:
Daglig backup:
Telefonsupport:
Startavgift: 369 kr 369 kr
Avgift/månad: 83 kr 141 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>