Billiga webbhotell

Här hittar du bra och billiga webbhotell

One.com

One.com är ett danskt webbhotell med mycket konkurrenskraftiga priser. Faktum är, att när det kommer till billiga webbhotell är det få som slår One.com på fingrarna. Priset börjar på låga 12 kronor per månad, och som kund får man generöst med utrymme. Det billigaste paketet ger 3 gigabytes utrymme, vilket är mer än tillräckligt för de allra flesta webbsajter. Fri trafik och fritt antal mailkonton ingår i samtliga paket, och det enda som egentligen skiljer dem åt är utrymmet man får tillgängligt.

För dig som är ovan vid html, php, css och annat som ofta krävs när man ska göra en hemsida, finns enkla program som steg för steg hjälper dig mot din första hemsida eller blogg. Är du orolig över säkerhet så ingår både virus- och spamfilter, och en daglig backup görs på dina filer.

En sak som ofta skiljer webbhotell åt är vilka priser de tar för att registrera domäner. Ofta hamnar man i en situation där det man vinner på gungorna går förlorat på karusellerna eller vice versa. One.com har dock valt en annan väg, och erbjuder rimliga priser även på domänregistreringar. Detta har man lyckats åstadkomma genom att satsa på volym snarare än pris: webbhotellet är ett av världens större med verksamhet ibland annat Sverige, Norge, Tyskland, Italien och Frankrike.

Med detta prisbelönta webbhotell är du snabbt igång med en hemsida eller blogg, och dessutom till mycket rimliga priser. One.com menar att det inte ska behöva kosta skjortan att ha en hemsida, och med webbhotell från 12 kronor i månaden står man vid sitt ord.

Bra Bättre Bäst
Utrymme: 3 GB 10 GB 25 GB
Trafik/månad: Obegränsad Obegränsad Obegränsad
MySQL-databaser: 1 1 1
MsSQL-databaser:
Daglig backup:
Telefonsupport:
Startavgift: 115 kr 115 kr 115 kr
Avgift/månad: 12 kr 24 kr 45 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>