Billiga webbhotell

Här hittar du bra och billiga webbhotell

Surftown

Oavsett om du är privatperson eller driver ett företag, erbjuder Surftown mycket konkurrenskraftiga priser och billiga alternativ för sina webbhotell. För under fyrtio kronor i månaden kan man få ett slagkraftigt konto med 10 gigabytes utrymme, 30 GB trafik och Linux-stöd vilket till exempel möjliggör installation av den populära bloggplattformen WordPress. Med ett enkelt och lätthanterat hemsideprogram är du igång med din första webbplats på nolltid, och med generösa 30 dagars ångerrätt är det helt klart värt att prova på.

Som företag kan man för 129 kronor i månaden få tillgång till en heltäckande lösning som har kapaciteten att klara av företagets trafik och behov, som ofta skiljer sig från en privatkunds. En stor fördel gentemot många andra webbhotell är att man hos Surftown kan registrera sina domäner i upptill tio år, något som både förenklar och underlättar för företaget på webben, men även administrativt. En del av domänerna är relativt högt prissatta, men de vanliga och populära .se-domäner är prisvärda och rentav billiga i sammanhanget.

Med allt detta sagt finns det förstås andra webbhotell som erbjuder fler tjänster och funktioner, men med en trevlig och engagerad support, 30 dagars ångerrätt och mycket rimliga priser både för privatkunder och företag, finns det få skäl som talar emot att ge Surftown en chans.

Starter Advanced Expert
Utrymme: 10 GB 20 GB 30 GB
Trafik/månad: 30 GB 50 GB 70 GB
Möjliga domäner: 1 10 20
MySQL-databaser: Obegränsat
(Linux)
Obegränsat
(Linux)
Obegränsat
(Linux)
MsSQL-databaser: Obegränsat
(Windows)
Obegränsat
(Windows)
Daglig backup:
Telefonsupport:
Startavgift: 149 kr 149 kr 149 kr
Avgift/månad: 36.25 kr 61.25 kr 86.25 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>