Billiga webbhotell

Här hittar du bra och billiga webbhotell

Webbdo

”När teknik och prestanda avgör” låter som en gammal klyscha som de dyrare webbhotellen använder för att motivera sina höga priser. Hos webbhotellet Webbdo är det A och O att deras kunder har maximal prestanda och att deras hemsidor drivs med den senaste tekniken, och detta utan att man behöver betala en förmögenhet för sitt webbhotell.

Moderna servrar, baserat på Linuxplattformar, med de senaste programvarorna och tilläggen för externa programvaror som bland annat WordPress, e-butikslösningar eller andra typer av standardiserade webblösningar, tillsammans med det kraftfulla administratörsverktyget Cpanel gör Webbdos webbhotell till ett attraktivt val till priser från endast 29 kronor per månad.

Det finns dock flera saker som behöver fungera än bara teknik och prestanda och det är bland annat bra service och kunnig support vilket man förstås även det finner hos det kundvänliga webbhotellet Webbdos. Företaget Webbdos erbjuder även professionell hjälp att designa eller utveckla hemsidor eller anpassa WordPress samtidigt som de har en stor kunskap när det gäller SEO, vilket i många fall kan vara skillnaden mellan att finnas på nätet eller förbli en doldis på nätet.

Om teknik och prestanda är avgörande men även en trevlig kundservice med stor kunskap är viktig så kan man få det bästa av bägge världar till mycket förmånliga priser hos Webbhotellet Webbdo där deras webbhotellspaket börjar på 29 kronor per månad, utan avkall på prestanda eller kvalité. Läs mer och beställ webbhotell hos webbdo.

Silver Guld Diamant
Utrymme: 0.6 GB 1.5 GB 2.9 GB
Trafik/månad: 15 GB 33 GB 55 GB
Möjliga domäner: 2 10 1000
MySQL-databaser: 3
(Linux)
15
(Linux)
Obegränsat
(Linux)
MsSQL-databaser:
Daglig backup:
Telefonsupport:
Startavgift: 149 kr 149 kr 149 kr
Avgift/månad: 29 kr 49 kr 69 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>